söndag 29 maj 2011

shopping

I går tog jag med dottern till Farsta för att köpa vit cardstock på Panduro. Gissa vad som var slut? Jo självklart den vita cardstocken. Men men, mammsen fick lite andra bra å ha saker istället. Vaddå, mors dag present i förskott! Å jag behövde ju faktiskt lim. Å för er som undrar grodan är en gjutform för betong.

 och Elin fick en väggdekoration hon trånat efter.

 Jag tyckte den såg lite liten ut när den kom upp på väggen. Men Elin vart nöjd och det är ju huvudsaken.

Vi köpte nya sängar i fredags jag och mannen, eftersom han får såå ont i ryggen av våra gamla. Nackdelen är bara att nu passar inte min tempurmadrass eller sänggaveln, då vi köpte bredare än tidigare. Så nu får vi väl se om jag kommer kunna sova då...Elin fick våran gamla säng och gavel "Malmen", men fräckisen snodde även med överkastet, då det passade såååå bra till hennes gröna väggar och storleken på sängen, hrmmm


Och jag får väl erkänna att det vart fint, ja hon måste ju få beröm sängen är ju till och med bäddad!

onsdag 18 maj 2011

Hjälp!

För ett tag sen gjorde jag en tavla till barnens minsta, sötaste, yngsta lilla kusin men jag vart inte nöjd utan gjorde en ny, och nu kan jag inte välja. Därför behöver jag lite hjälp, vad tycker ni?
 Tyvärr vart bilderna superdåliga, såg jag nu när jag ladda upp dem men skillnaden på stilen syns ju.




 Denna är mycket mer vad ska jag säga ..aprikos. Blommor i olika lager, några ord lite glossy och en ros.  Spetsband som upphängning.


Så, vad tycker ni? Kan behöva hjälp innan jag börjar med en tredje och det vill jag inte för jag behöver göra en till hennes storebror oxå!

tisdag 17 maj 2011

Pappa & jag

Har faktiskt gjort en Lo, den första med bilder som togs på mitt bröllop (juli förra året). Jag har fortfarande fel efternamn på körkortet med! Ja jag vet att jag är seg, men efter att hört mig för bland vänner så vet jag att är det fler som har fel efternamn och haft det betydligt längre än jag på både leg och körkort, haha
Fattar inte varför just denna bild lägger sig på sidan, nån som vet? Hoppas ni inte får nackspärr..
 Fina bilder som bästaste Heidi fotat. En av de få bilder på pappa och mig, gillar verkligen dessa bilder med den härliga "clematisen" i bakgrunden. Måste köpa ny såg att den ena dött under vintern.(mycket möjligt pga av min skötsel)
 Här kommer lite detajbilder, åt RÄTT håll. Jag har chalkat tårtpappret med Distress: fadded  jeans, stora blommorna och  bladen tror jag är Primas. Glimmer mist; pearl. Metallhörnet är köpt på panduro fastsatt med glossy. En knapp, lite spets och band..
 Fjärilen är någon form av embossad stickers.
 Å så en liten tag som sitter bakom kortet. Utklippt från samma papper (Websters) som blommorna i högra hörnet. Chalkad och stämplad med distress: vintage photo och fadded jeans, clearstamps från Panduro
Cardstocks stickers: cinnamon från fiskars cloud design, Har använt Glossy accents på de stämplade bokstäverna. Pappret med blommorna är utklippt ifrån Websters pages; Your life Beautiful
Det var allt för nu, Kram

måndag 16 maj 2011

Fy för dagens väder, annat var det i helgen. Härlig sol. För första gången blommar tulpanerna i trädgården, tidigare år har rådjuren ätit upp alla knopparna, morrr...Ja ja bambi är söt, men PÅ avstånd inte i min rabatt! 
          
                                     
 Upptäckte efter en stund när jag stod och pratade med grannarna över staketet att vi fått sällskap av deras katt. Han tyckte tydligen att mitt stora betongblad var en perfekt viloplats. Lagom med skugga från vinbärsbusken. Han brydde sig inte ett minsta av att jag fotade honom. Söt eller hur : )

 Snart är det väl dags att börja gjuta igen, se bara hur lockande rabarberbladen är redan.

14 år

 Har Äntligen hittat laddaren till kameran som varit borta länge. Jag hade lagt den på ett jättesmart ställe......
Jag tröttnade på mobilladdarna som låg på golvet överallt. Så jag gjorde en liten låda, laddningsstation ( som jag stoppade i sladdarna och gjorde små hål på ovansidan där man sedan kunde lägga mobilerna medans de laddade)  Där i hade jag lagt batteriladdarn till kameran...typiskt mig.
Men det var inte detta inlägget skulle handla om utan det var ju bilder jag skulle visa!!

En pyramidformad LITEN presentask med dotterns STORA önskan inuti...


vad kan de vara.......?



                                 Navelpiercing = LYCKA för en 14 åring!!!

tisdag 10 maj 2011

Fruarna lilja

Har hittat en "guldgruve" hemsida för en sån som mig. 
De skapar verkligen saker i min smak. Har ni inte kikat in där tidigare gör det!
Här är länken:  http://fruarnalilja.se