lördag 21 juli 2012

A mountain of Prima

      Kolla in dom här godsakerna!        
Ingvild Bolme firar sin "nya "omdesignade Blogg.

                                   

Det är massor av produkter från Prima varav en hel del av dem är hennes egen designade produkter. En del av dem fick jag möjligheten att prova och behålla när jag var på kursen med henne i Maj. HÄR är en länk till det inlägget. Läs mer detaljer om tävlingen på hennes blogg. Länk till hennes sida finns i min sidebar. Skulle ju sväva på moln om man vann dessa godsaker :)

Hejsvejs så länge!

fredag 20 juli 2012

Explore

En Lo jag gjorde i våras. Vart ju så supersugen på att scrappa när jag såg det här fina kortet som dottern hade trixat lite med lite med.




Jag har mistat igenom en kartongbit som det suttit spelbrickor på. Haft gesso och chalk genom en bit antihalkmatta el. vad man ska kalla det som man har under mattorna för att de ska ligga still.  Splasharna är gjorda med påsen från min obligatoriska kopp te som stod brevid mig. Tag´n kommer från ett par jeans. Tillknöglad sk. sjukhustejp. Läderbandet och metallbrickan med tecken på kommer från nått gammalt halsband tror jag, hittade de i min lilla gott & blandat låda. 

 Tack för titten! Kram

torsdag 19 juli 2012

Diesel

Titta vad liten å skrynklig jag var här, 9 veckor gammal och jag hade precis kommit till mitt nya hem.
 Sen när jag var ca 3 månader hade jag oturen att bryta benet när jag sprang ner från altanen för fort och gjorde en kullerbytta över mig själv. 
Så nu har jag två skruvar och en vajer i min vänstra armbågsled. Men de tog väl hand om mig på sjukhuset, så jag är helt återställd nu. Jag har tränat benet genom att hoppa upp på köksbordet, sofforna och sängen. Fast de gillar inte mina människor de säger fy och nej, jag undrar varför?
Jag har flera favoritplatser i huset men dagtid är det här den bästa. Jag gillar kuddar!
 Jag älskar att gå på äventyr och är väldigt nyfiken utav mig, men drar lite för mycket ibland tycker husse och matte!
 Men jag lär mig ju äldre jag blir. Här är jag med mina två favoritkompisar de hjälper till att uppfostra mig ibland. De har jättetålamod med mig när jag hänger i deras öron och försöker ta deras bollar (från munnen).
Tänk vad mycket som kan hända på ett 6 månader :)
Voff!!

onsdag 18 juli 2012

My cup of...



För ca två veckor sen var jag hos Heidi för ännu en dag med trevligt sällskap och gott fika. Jag hade dagen innan hämtat ut ett paket med grejer jag beställt från Scrapgalen. Paketet innehöll massor av godsaker bla mist, dabbers, resist canvas, washitejp mm från deras sommarrea och jag var ju tvungen prova allt. 
På denna Lo använde jag mig av Glimmer mist-Coppar, Glimmer mist chalkboard-Apricot, Acrylic dabber-Chicken feed och washitejpen som var ett 4-pack. Använde också Gesso och en mask, bild från Internet. 


Jag utmanade verkligen mig själv genom att använda ett foto på mig själv och dessutom skriva själv på Lo`n.


Kram Jill

lördag 14 juli 2012

artjournal

 I våras fick jag för mig att göra iordning den här anteckningsboken till en kladdbok eller en så kallad artjournal. Där jag kan kladda och pröva olika tekniker. I den kladdar jag när jag är pysselsugen men inte vet vad jag vill göra. Jag har använt mig av remsor av olika papper, band och spets som jag limma dit sedan målat med akvarellfärg, mistad , glimmer glamat och glossat!

Kramis!

onsdag 11 juli 2012

Domestic Goddess

 
En av mina favoriter Finnbair- Anna Dabrowska har i sammarbete med 7 Dots studio precis släppt en ny
 collection kallas: "Domestic Goddess"  Här är ett 
smakprov på ett av papprena och ett klippark. Vill du

 se hela collectionen gå in Här


 
Ha det gott!!

söndag 8 juli 2012

Phineas tag

Det tog tre dagar av min semester innan febern och en dunderförskylning slog till. Jag vet att många gnäller på vädret men jag tycker det känns skönt att det inte är tipptopp. Hade fått ångest att vara dålig, om barnen tjatat om bad osv.... Nu har jag pysslat, sovit och surfat utan dåligt samvete! 

I morse gjorde jag en "tag" till sonen som skulle på kalas kl. 12 (ute i god tid jorå!) 

Jag skrev ut en del bilder häromdagen på akvarellpapper som jag roat mig med att färglägga när jag inte orkat något annat. Jag vet att färgerna på Phineas är helt fel men ingen av mina experter (barnen) på tecknade barnprogram var hemma när jag målade den. Så jag blev lite överaskad i morse när Zack ville att jag skulle använda den. Stämplade noter med distress ink på tagen, limma dit en spillbit, stämplade och klippte ut ett Grattis. Satte fast Phineas med 3D kuddar så det såg ut som han stod på skylten.


Så här såg det färdiga paketet ut efter lite x-tra styling i form av ett fasttejpat minipaket.



 Här är en hyperladdad son som övar i väntan på att få gå till laserdomekalaset!! De var på ett nyöppnat ställe i Nynäshamn som heter Game for real. Bäst hittills fick det i betyg av Zack som varit både på laserdome och laserfortet tidigare.




                                      Tack för titten! Kram




torsdag 5 juli 2012

Fru Eriksson

Hej!
Hoppas ni njuter av det härliga sommar vädret som äntligen börjar titta fram. det gör jag trots en riktig sommarförskylning men vad gör väl det jag har äntligen semester :) Idag bjuder jag på det första tävlingsbidraget till Inzpiras sommartävling som jag deltog i. Man fick/skulle använda 3 blommor, 4 utstansade detaljer, 2 spets/band och textpapper och fem ord. Jag deltog bara i två av de fyra veckotävlingarna, men är väldigt nöjd då jag fick placering 41 av 203 deltagare. Om du klickar Här kommer du till mitt andra bidrag. Jag är mest nöjd med är att jag äntligen fick en spark i baken att scrappa ett foto från när jag gifte mig då vi firar 2 år som gifta 23 Juli!


Tack för att du titta in, jag önskar dig en toppendag, Kramizar!!

söndag 1 juli 2012

Buzzar TUC mini snackies

Hej! Hoppas ni har det gott!!
Jag har fått förmånen att Buzza dessa små kex. Att jag är en Buzzador innebär att jag får erbjudanden om att prova olika varor som jag får berätta om, jag får även prover att dela ut till vänner och bekanta så de kan smaka/prova produkten. Sedan lämnar jag små rapporter om vad jag och de som provat tycker om produkten. Nu har jag alltså fått dessa små raringar. Jag gillar de större kexen som är jättegoda till ostar. Men dessa passar perfekt att äta som de är. Jag skickade med sonen dessa som resesnacks när han skulle till Legoland förra veckan med kusinerna. Jag har även bjudit kollegorna på jobbet. Förra helgen mumsade jag och barnen på dessa som lördagsgodis, de framför en film och jag till ett glas vin. Passar perfekt till utflykten eller som tilltugg innan eller efter maten. Min favorit av dessa tre är cheese den har en lite vuxnare smak. Min tonårsdotter gillade den bäst med.  Medan de yngre gillade sourcream el. orginal bättre. 

                  

Nu har äntligen min semester börjat så jag ska försöka uppdatera här med lite nya pyssel jag gjort, har inte haft ork att bråka med datorn på sista tiden. Den vill vända alla bilder jag försöker lägga till på sidan jag sliter mitt hår......                            
                                                                        Kraamizar!!!!!!